Een illustratie van diverse renovlies behangsoorten, waaronder patroonrijk, reliëf, overschilderbaar, waterafstotend en brandvertragend behang. Elk type laat zien hoe renovlies behang verschillende texturen en eigenschappen biedt voor een veelzijdige en ideale wandafwerking.

Renovlies Behang Aanbrengen Soorten

Ben je op zoek naar de perfecte wandbekleding voor je interieur? In deze blog verkennen we de verschillende soorten renovlies behang en geven we inzicht in de unieke eigenschappen van elk type. 

Ontdek welke soort bij jouw stijl en behoeften past en leer hoe je deze met succes kunt aanbrengen voor een prachtige wandafwerking.

Wil je een professionele behanger inhuren? Vraag een offerte aan.

Heb je vragen? Bel ons: 030-2072024

1. Traditioneel Renovlies Behang

Het traditionele renovlies behang staat bekend om zijn eenvoudige en klassieke uitstraling. Het biedt een subtiele textuur aan de muur en is ideaal voor liefhebbers van tijdloze elegantie.

2. Patroonrijk Renovlies Behang

Voor wie op zoek is naar meer dynamiek en visuele interesse is er patroonrijk renovlies behang. Met verschillende patronen, van geometrische vormen tot florale ontwerpen, kun je je muren een uniek karakter geven.

3. Reliëf Renovlies Behang

Reliëf renovlies behang voegt een tastbare dimensie toe aan je muren. Het reliëf zorgt voor een subtiel spel van licht en schaduw, waardoor de ruimte een verfijnde en moderne uitstraling krijgt.

Het is wel belangrijk dat je eerst de muren egaliseert met stuc.

4. Overschilderbaar Renovlies Behang

Voor maximale flexibiliteit is er overschilderbaar renovlies behang. Dit type biedt de mogelijkheid om je muren eerst te behangen en later naar wens te schilderen, waardoor je interieur eenvoudig aan te passen is.

Lees ook: Renovlies Behang Aanbrengen Krasbestendig: met Stijl

5. Waterafstotend Renovlies Behang

In vochtige ruimtes, zoals de keuken of badkamer, is waterafstotend renovlies behang een slimme keuze. Dit type behang beschermt je muren tegen vocht en is gemakkelijk te reinigen.

6. Brandvertragend Renovlies Behang

Veiligheid staat voorop, en brandvertragend renovlies behang biedt extra bescherming. Het vertraagt de verspreiding van vuur, wat vooral belangrijk is in woningen en bedrijfsruimtes.

Ontdek de diversiteit aan renovlies behangsoorten en maak een weloverwogen keuze voor jouw ideale wandafwerking. Met de juiste kennis en technieken kun je genieten van een stijlvol en functioneel resultaat in elke kamer van je huis.

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Heb je vragen? Bel ons: 030-2072024

Telefoon

Offerte

E-mail

Scroll naar boven